Wednesday, November 17, 2010

Miami Heat,un nou test...



In aceasta noapte(ora 2 ora Romaniei) va avea loc meciul dintre Miami Heat(6-4) si Phoenix Suns(6-4).Ambele echipe s-au confruntat cu dificultati in debutul acestui sezon ambele avand un record de 6 victorii si 4 infrangeri in primele 10 meciuri.

Dwayne Wade este liderul echipei din Miami in privinta punctelor,avand o medie de 24.7 puncte pe meci.Lebron James are o medie de 22.3 puncte pe meci si o medie de 9 assist-uri in acest sezon si a reusit sa-si ajute echipa in majoritatea victoriilor din acest an.

Pe cand Lebron James se apropie de numerele ridicate pe care le-a inregistrat in anii precedenti,Chris Bosh nu a reusit sa se adapteze noilor conditii de la Miami,avand o medie de 14 puncte si 6 rebound pe meci,fata de 24 puncte si 11 rebound pe care le-a avut anul trecut.

Chiar daca au avut un inceput lent,cei de la Phoenix par sa-si revina,avand o victorie surprinzatoare in fata celor de la Denver Nuggets 100 la 94,unde 6 jucatori au reusit sa inscrie peste 10 puncte.

Meciul din aceasta noapte va fi unul foarte interesant deci va recomand sa-l urmariti daca puteti la acea ora tarzie.Pentru a urmari meciul live,da-ti click pe imaginea de mai sus sau pe link-ul de pe prima pagina a blog-ului.

0 comments:

Post a Comment