Friday, November 19, 2010

Oklahoma City castiga in Boston,Miami Heat o invinge pe Charlotte


Oklahoma City Thunder a reusit o victorie importanta pe terenul celor de la Boston Celtics,scor 89-84.Aceasta este prima infrangere a celor de de la Celtics pe arena lor in acest sezon.
Absenta lui Kevin Durant nu a pus mari probleme ofensivei echipei Oklahoma City Thunder deoarece l-au avut pe Russel Westbrook care a marcat 31 de puncte.


Miami Heat a reusit o victorie in fata celor de la Charlotte Bobcats,care au revenit la un momentdat la un singur punct,fiind condusi la pauza cu 21 puncte.
In prima repriza,Lebron James a fost marcatorul principal dar si omul cu cele mai multe assist-uri.In a 2-a repriza,meciul a fost condus clar de Charlotte Bobcats,Stephen Jackson conducand ofensiva echipei cu 30 puncte.

Miami a reusit sa castige meciul la o diferenta de 8 puncte,dupa ce in ultimele minute au marcat 13 puncte si au primit doar 4.

Lebron James a fost din nou omul meciului pentru Miami Heat,cu 32 puncte si 5 assist.Chris Bosh a facut si el un meci bun,avand 22 puncte si 14 rebound,pe cand Dwayne Wade nu a reusit sa inscrie foarte mult,mai ales in a 2-a repriza.El a terminat meciul cu 11 puncte(1 punct in a 2-a repriza),3 rebound si 4 assist.

Acestea au fost informatiile pana acum,reveniti mai tarziu pentru celelalte rezultate!!!

1 comments:

FunSport said...

Tot la lebron te gandesti

Post a Comment